Емилия потресе: Напълно загърби личната си хигиена! (Виж как се занемари)

0

Емилия потресе феновете си

Емилия пести от личната си хигиена. Бившата на Коко Динев ходи с немита коса дни наред.

Емилия
Емилия се занемариха

„Не може така да постъпва. Емилия ходи по няколко дни с една и съща прическа, а косата й е немита. Все пак не взима малко пари от участия, а да постъпва по този начин. Напълно е занемарила личната си хигиена”, недоволстват феновете й.

От няколко месеца оборотната фолкаджийка посещава един от най-добрите фризьори у нас. Но услугите на въпросния коафьор не са по джоба на всеки.

Вероятно заради това певицата е решила да не мие косата си, за да запази прическата си няколко дни. Но тази тактика никак не е хигиенична, защото косата й изглежда мръсна и неподдържана.

А и в нощните заведения и дискотеки, където пее въздуха е замърсен с тютюнев дим и други миризливи изпарения, които попиват в косата.

Това накарало поп фолк дивата да се пръска с парфюм и да смесва миризмите, за да не ходи на фризьор толкова често. Само че тактиката й изобщо не се възприема от най-върлите й почитатели.

Те не спират да я коментират негативно в социалните мрежи и да споделят, че тяхната любимка е занемарила хигиената си.

Наскоро, след като се раздели с Коко Динев, Емилия го раздаде фатална жена. На едно от участията си тя опули феновете си. Понеже звездата на „Пайнер” се появи с прозрачна блузка, а под нея лъснаха зърната и голотиите й.

Тогава тя също бе охулена, че вече е майка на две деца и не бива да си позволява да се показва така разпищолена.

А докато тежкотонажният баща на двете й деца си развяваше байрака, Емилия също дълго не остана с разбито сърце. Изпълнителката на „Само мой” се похвали, че е на почивка в Париж и Дубай.

Кой обаче й плати воаяжа и имаше ли тайнствен мъж до нея, остана тайна.И ако е така, едва ли дълго ще търпи любимата му да не се грижи за личната си хигиена, коментират злобари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.