Близки на Анелия в шок: Как може да се унижава така пред мъж и то женен?! (шокиращи подробности)

Близки на Анелия в шок: Как може да се унижава така пред мъж и то женен?! (шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Анелия има връзка с въпросния господин от две години!

Звездата на поп фолка Анелия винаги се е представяла като силна, самостоятелна и независима жена. След развода си с Коко Динев тя имаше няколко връзки, които обаче приключваха скоропостижно.

Анелия

Анелия е като омагьосана от въпросния женен мъж с две деца

А тя самата не спираше да повтаря, че й е по-добре сама, отколкото зле придружена. Анелия даваше вид на жена, която не иска и няма да търпи някой мъж да я разиграва, камо ли да се унижава заради него.

Оказа се обаче, че от вече две години тя прави именно това. Близки до певицата разкриха, че тя е любовница на столичен бизнесмен – семеен и с две деца.

Изпълнителката така полудяла по него, че правела, каквото й каже и била съгласна да хукне и в два часа посреднощ, само и само да го види. Напоследък Анелия не спирала да мисли за това как любимият й ще се разведе, за да бъде само с нея.

„Индикации за това обаче няма. И не само това, ами въпросният господин го раздава сваляч. Знаете ли колко колежки на Анито се е опитвал да впечатли и съблазни. Женкар си е, а лошото е, че тя знае за това, но си затваря очите. Вместо на него, се сърди на певиците и се озлобява към тях“, разкриха източниците пред вестник „Уикенд“.

Анелия приемала да се среща с любовника си по хотели и заведения в столицата – винаги, когато той има време и реши да я поглези. Съобразявала се с него, защото все пак той е окованият в брачен хомот и не винаги можел да избяга от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Близки на Анелия в шок: Как може да се унижава така пред мъж и то женен?! (шокиращи подробности)”

  1. зрител

    ян. 25. 2018

    Поредния чалгаджийски парцал

Добавете коментар