Бомба: Ето защо Гришо изтри Никол Станкулова от Инстаграм! (синоптичката го отряза – още подробности)

Бомба: Ето защо Гришо изтри Никол Станкулова от Инстаграм! (синоптичката го отряза – още подробности)
Гласувайте за статията

Никол Станкулова беше единствената българка, която Гришо следваше в Инстаграм!

Най-красивата в родния ефир – това определено може да се каже за Никол Станкулова. Естествената хубавица, която успя да плени дори Гришо. Да, Григор Димитров и Никол се запознаха още след участието на тенисиста на турнира София Оупън.

Гришо

Никол Станкулова порязала мераците на Гришо и той я изтри от Инстаграма си – ти да видиш…

Тогава той гостува в ефира на Нова телевизия и си направи няколко снимки със Станкулова. Бомбата избухна, когато още на следващия ден Гришо последва красивата синоптичка в Инстаграм.

Въпреки че през годините му бяха приписвани връзки с Николета Лозанова и редица други плеймейтки и бръмчалки, Григор Димитров не следва никоя от тях в мрежата. Никол беше единствената.

Странно защо обаче, преди няколко дни шампионът промени мнението си и махна сладураната от погледа си. Говори се за поредната му раздяла с неговата Никол – Никол Шерцингер, но вероятно това е само жълта клюка.

Едва ли певицата ще е изревнувала Гришо от Станкулова, защото той следва много други хубавици в Инстаграм. И продължава да го прави. Появиха се обаче източници, които твърдят, че самата синоптичка е отрязала Гришо и е попарила мераците му.

Както знаем, от години Никол Станкулова има сериозна връзка с младия, красив и успешен Теодор Минев. А близките й твърдят, че не му е изневерявала дори в мислите си.

Кой знае – ако Гришката си е направил някакви илюзии и тя ги е отрязала, обяснимо е защо я е изтрил след това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар