Топ: Ето с какъв режим и упражнения Гери-Никол извайва формите си! (виж тук)

Топ: Ето с какъв режим и упражнения Гери-Никол извайва формите си! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гери-Никол определено си пада по сочните дупета и форми!

Варненската принцеса Гери-Никол за нищо на света не иска да е слаба – разбирайте клечка. Принцесата на тате отдавна е заявила симпатиите си към пищните форми и сочните дупета – досущ като на любимката й Ники Минаж.

Гери-Никол

Гери-Никол извайва сочната си фигура с режим на хранене, но и с много упражнения

Не може да се отрече обаче, че Гери-Никол в никакъв случай не е дебела. Тя дори може да се похвали със завидно тънка талия – рядко срещана дори при така наречените ни топ красавици.

Истината е, че певицата поддържа формите си с режим на хранене, но и с много упражнения. Повечето пъти, когато не й остава време за фитнес залата, ги прави у дома си.

Това са най-елементарните на пръв поглед упражнения за бедра, талия и дупе, които всеки от нас е виждал и знае още от малък. Те обаче дават наистина добри резултати ако човек е постоянен и упорит.

Едно от тях, което ще ви припомним, е следното. Заставате с лице към стената и се подпирате на нея с ръце. Стойката ви е изправена като започвате да вдигате последователно краката си назад. Правите го няколко пъти с единия крак и после няколко пъти с другия.

Това упражнение извайва задната част на бедрата и дупето. Отскоро Гери-Никол се е запалила и по най-трудното, но ефективно упражнение планк, което дава резултати само за 5 минути.

А за храненето няма какво да коментираме – яде се от почти всичко, но често и в съвсем малко количество. Както и се пие много вода и чай без захар.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар