Поли Генова с живо изпълнение на борд на самолет

Поли Генова с живо изпълнение на борд на самолет
Гласувайте за статията

Поли Генова направи нещо невиждано досега от много нейни колеги!

С уникално за България изпълнение на 8000 м надморска височина Поли Генова и Иван Лечев обявиха петия сезон на „Гласът на България“, който стартира на 18 февруари по bTV.

Тази година предаването обещава да разбие представите за обикновено музикално шоу и заявката за това вече се случи в самолета по редовната линия София-Варна-София на 22 януари.

С този нетрадиционен концерт двамата треньори загатнаха за изненадите и предизвикателствата в предстоящото търсене на талантливите певци на България.

Малко след излитането на самолета Поли Генова неочаквано приветства пътниците на борда,с което предизвика първи бурни реакции: „Аз съм Поли Генова и ви пожелавам приятен полет с нашата специална изненада…“

Веднага след това тя запя на живо песента „Да започнем отначало“, докато Иван Лечев й акомпанираше на китара.Изпълнението предизвика почти турбулентно настроение сред пътниците, които през цялото време пляскаха, пееха и снимаха.

„Много интересна емоция, различна от всичко, което съм изпитвала… Те не очакваха, беше абсолютна тайна, до последно“, сподели Поли Генова.

„Беше уникално, пътуването ни се разведри“, „Толкова е приятно да ти се случи нещо интересно по време на полет“, „Невероятни са“, бяха само част от коментарите на пътниците, които останаха в добро настроение дълго след края на полета.

Живо изпълнение на борд на самолет у нас досега не е правено и предизвика искрена радост, и позитивни емоции. Благодарение на екипажа на полета организацията на безпрецедентната музикална изненада протече в отлични условия.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Поли Генова с живо изпълнение на борд на самолет”

  1. Georgi

    ян. 27. 2018

    Пуснаха изпълнението в самолета на Поли Генова по БТВ. Не ми харесва.Слаба като певица за съжаление.Не са и първите,които пеят в самолет.Направих си труда да видя YouTube и ето на какво прекрасно,ангелско пеене попаднах: https://m.youtube.com/watch?v=wgSLxl1oAwA
    Има на какво Поли да се учи.Май трябва да е участник,а не треньор в Гласът на България

Добавете коментар