Скандално: Чалга фурия се изхожда насред фитнеса, изхвърлиха я от там!

Скандално: Чалга фурия се изхожда насред фитнеса, изхвърлиха я от там!
Гласувайте за статията

Чалга певица е била уловена в уникална простащина!

Една от чалга дивите направи нещо направо скандално. Тя бе хваната да се изхожда директно на пода във фитнеса, пише в. „Уикенд“.

чалга дива Татяна

Чалга певицата Татяна потресе всички във фитнеса

Става въпрос за Татяна. В продължение на седмици певицата е ходила по голяма нужда всеки път след тренировка, но не в тоалетната, а на пода в банята.

Още около Нова година започнали оплакванията на различни клиенти, че във фитнеса има фекалии. Тъй като ги имало всеки ден, било ясно, че производителят им е някой от редовните посетители на фитнес салона.

Управителката засякла кога точно се появяват отпадъците и така бързо стигнала до името на Татяна. За да я уличи обаче, й трябвало доказателство.

В банята по закон е забранено да се слагат камери. Затова управителката се заела със задачата лично да спипа чалга певицата.

Тя влязла след нея в банята и видяла фекалиите до фолк дивата. Татяна опитала да се оправдае, че не са нейни и се опитва да почисти помещението, като ги бута към канала, подчертават от „Уикенд“.

Номерът й обаче не минал и тя била изключена завинаги от този фитнес и цялата верига. Всички били потресени от действията на 39-годишната пайнерка.

Хората се опитвали да си обяснят как след всяка тренировка Татяна успявала да се изхожда и защо не ползва тоалетната за тази цел. Те се досетили само за едно. Най-вероятно певицата си правела клизма, за да отслабва по-бързо. Накрайникът на душа също бил разхлабен.

Тятяна е в чалгата от 16 години. Тя е и фолклорен изпълнител. Никой не е очаквал подобно нещо от нея, затова всичките й близки са в шок.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Скандално: Чалга фурия се изхожда насред фитнеса, изхвърлиха я от там!”

  1. Елена

    ян. 25. 2018

    Е,та те ромите са с такива навици,където сварят,тоалетни нямат.

  2. илф

    ян. 25. 2018

    Сега нека някой ме обори че тия чалгаджийки не са тъпи простакеси ,без елементарни хигиенни навици.Как ли си лягат все със заможни господа с тях не ми е ясно.Явно ,че не е важна чистоплътността ужасссссссссссссссссссссссс , а това че правят добри св…..

Добавете коментар