Като в 1001 нощ: Виж как Петко Димитров глези своята Яна!

Като в 1001 нощ: Виж как Петко Димитров глези своята Яна!
Гласувайте за статията

Петко Димитров не спира да глези съпругата си Яна!

Петко Димитров и неговата Яна живеят като в приказките. Щастливото семейство отпраши на дълга ваканция в топла дестинация. Звездната фамилия се е отдала на заслужена почивка. Петко Димитров и неговата съпруга са запрашили на пълен релакс, но без да уточняват къде точно отмарят.

Петко Димитров не спира да глези своята Яна

Все пак гъвкавата Яна Димитрова не спира да провокира феновете си като пуска снимки от поредната си ваканция. Шампионката дори пусна цяла фотосесия от почивката им.

На фотосите се вижда топлото слънце, лазурните брегове и неземна красота от райското кътче. Не се виждат обаче синовете на двойката Доминик и Ян.

Вероятно ресторантьора и неговата половинка са решили да се усамотят сами и да оставят за известно време грижите по двете си момчета. Феновете подозират, че те са оставени на двете баба, както и на детегледачките, които богаташа е наел, за да помагат на танцьорката.

Ресторантьорът и неговата половинка често пътуват по света, за да смъкнат напрежението от ежедневието си. Петко Димитров върти няколко заведения и обикновено отсъства от дома си. Заради което бизнесмена компенсира липсата си с ваканциите, с които глези синеоката красавица.

Яна Акимова, вече Димитрова пък има спортна зала, където учи на изкуството на танца малки деца и възрастни. Тя е подарена от мъжа й, след като го дари с втория им син.

За разлика от повечето звезди и плеймейтки двойката не е отбелязала мястото, където отмарят. Но пък Яна Димитрова се е пуснала доста изкусително на снимките, като за окото не остава много скрито. На една от снимките тя не само показва перфектна фигура, но е само по монокини.

Под изкусителното фото коментарите не закъсняха, а мъжете не спират да плакнат очи. Жените също са впечатлени от фигурата й. Припомняме, че съпругата на Петко Димитров роди две деца, а много скоро вече е в топ визия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар