Бомба: Слави Трифонов се сгоди тихомълком! (Всичко за мистериозния годеж)

Бомба: Слави Трифонов се сгоди тихомълком! (Всичко за мистериозния годеж)
Гласувайте за статията

Слави Трифонов вече е сгоден!

Слави Трифонов се е сгодил тихомълком навръх Нова година. До последно Дългия криеше къде точно ще бъде за празниците. Защото именно тогава подарил уникален годежен пръстен на мистериозната си любима. Това твърдят хора от екипа, според които шоумена вече е трайно обвързан. Годеницата му била на 25 години, но името й се пази в пълна тайна.

Слави Трифонов се сгоди тайно

Слави Трифонов прекарал новогодишните празници в луксозния хотел „Хаят” в Абу Даби. В петзвездното бижу той бил в компанията на тайнствената си приятелка и нейната сестра.

Водещият на „Шоуто на Слави” в Би Ти Ви отлетя за богатото арабско емирство на 30 декември и остана там цяла седмица. Там учиндолеца изкарал в компанията на своята любима и нейната родственица.

Само за една нощувка в тузарския хотел водещият се е бръкнал с над 850 евро.Точно в хотела Слави Трифонов поискал сърцето и ръката на своята красавица, падайки на колене.

Като в знак на обич й подарил годежното бижу. Само тези подробности са известни за мистериозната му годеница и още по-тайнствения му годеж.

До последно Слави Трифонов нямал идея къде ще посрещне Нова година. Той имал намерение да заведе родата си на екскурзия в Куба. Но смъртта на татко му осуетила плановете му. Затова той отпрашил за Обединеното арабско емирство с бъдещата си годеница и нейната сестра.

Според слуховете девойката, пленила ергенското сърце на шоумена, е родом от Перник. Момичето било от богат род, а връзката им била само на няколко месеца. Двамата се запознали, когато Слави

Трифонов се преместил в луксозното си имение в с. Кладница и се регистрирал в община Перник. Бащата на изгората на Дългия одобрявал връзката им. Въпреки че годеницата му била на половината на годините му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Бомба: Слави Трифонов се сгоди тихомълком! (Всичко за мистериозния годеж)”

  1. зрител

    ян. 25. 2018

    Тук някой се е погрижил да поокраси новината ,защото не съм виждала човек със сменена става да пада на колене.Сигурно е поредния кьор фишек за него.

Добавете коментар