Росен Плевнелиев строи палат за любимата си! (Деси Банова отказа да живее в къщата на Юлиана)

Росен Плевнелиев строи палат за любимата си! (Деси Банова отказа да живее в къщата на Юлиана)
Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев строи палат за Деси Банова

Деси Банова отказала да живее в къщата, която преди това обитавала Юлиана Плевнелиева. Синоптичката късала и хвърляла, но не искала да бъде там, където преди това живяла бившата на гаджето й. Росен Плевнелиев веднага решил да изпълни желанието й, коментират очевидци.

Плевнелиев ще строи палат за Деси Банова

За това синоптичката накарала да продаде семейната им вила в село Баня. Луксозното имение бившият държавен глава изтъргувал за половин милион в евро.

След продажбата мнозина се зачудили дали Росен Плевнелиев няма да замине трайно в чужбина. Но се оказало друго. Той продал просторното си имение, защото Деси Банова искала свой дом, който да обзаведе така, както й се харесва.

И той охотно изпълнил желанието й. Новата къща на бъдещото семейство пак ще е в Банско. Но по нищо няма да прилича на вилата му в Баня. Деси Банова се е заела с още една задача. Русокоската ще преобзавежда и вилата на любимия си на гръцкия полуостров Халкидики.

Деси Банова била потресена от вкуса на предшественичката си. Колкото и да харесвала да живее под един покрив с Росен Плевнелиев, тя не одобрявала подредбата на предшественичката сни.

Изобщо не й допадал обзавеждането на бившата съпруга на любимия си и затова му предложила да преобзаведе разкошната му гръцка къща. Затова цяло лято двамата си правеха снимки от градината на вилата му, но нито един фотос нямаше от вътрешността на луксозното имение.

Деси Банова заявила пред приятелки, че ако тя имала възможност да подреди дома на президента би се справила в пъти по-добре от Юлиана Плевнелиева. Според нея бившата съпруга на Росен Плевнелиев била лишена от изтънчен вкус.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар