Бившата на Годжи му нанесе страшен удар! Китаристът чак сега разбра що за стока е Цветелина Грахич

Бившата на Годжи му нанесе страшен удар! Китаристът чак сега разбра що за стока е Цветелина Грахич
Гласувайте за статията

Георги Милчев – Годжи явно никога не е познавал истински колежката си Цветелина Грахич!

Босненката Цветелина Грахич окончателно си развали отношенията с Годжи. Певицата навремето топлеше леглото му, но днес даже не се сеща за него.

Цветелина Грахич и Годжи

Георги Милчев – Годжи съжали, че някога е обичал Цветелина Грахич

Както е известно, китаристът претърпя операция на крака, поради което беше в болничен около месец. През това време Цвети нито веднъж не се позаинтересувала как е бившият й и дали има нужда от нещо.

Певицата така и не вдигнала телефона да попита поне от куртоазия Георги какво прави, как се чувства. Даже и в социалната мрежа не му писала, което направо шокирало музиканта.

Всички от „Ку-ку бенд“ демонстрирали заинтересованост към състоянието на Годжи. Дори Слави Трифонов няколко пъти му звъннал да си поприказват.

Травмата на китариста се е получила вследствие на прекомерна употреба на алкохол. Това е довело до удара в крака, твърдят запознати.

Цветелина Грахич изкара кратка авантюра с Георги Милчев. Двамата бяха на турне в САЩ преди 4 години, където се отдадоха на разврат и забавления. Певицата обаче след това заряза китариста и той го преживя доста тежко.

Все пак двамата останаха близки до самия край от подвизаването на Цвети в „Шоуто на Слави“. Затова се предполагаше, че ще продължат да общуват и след това.

Нищо подобно обаче. Босненката била скъсала изцяло контакти с всички от шоуто, тъй като не искала нищо да й напомня за този период от живота й. Тя искала да гледа на себе си само и единствено като самостоятелна певица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар