Никол Шерцингер е съсипана след случилото се между Григор Димитров и Никол Станкулова!

0

Григор Димитров нарани много приятелката си, дали ще му прости?

Певицата Никол Шерцингер страда, защото стана жертва на опит за изневяра от страна на Григор Димитров. Тенисистът си падна по Никол Станкулова и това се завъртя като информация в много от родните медии.

Григор Димитров
Григор Димитров пробва с Никол Станкулова и така нарани гаджето си

Синоптичката обаче го отряза и така свърши цялата история. Гришо я следваше в Инстаграм, но вече не е така, което поражда интересни въпроси.

Шерцингер узнала за всичко това и останала много разочарована от поведението на своя любим. Тя го смятала за друг тип мъж, но се убедила, че се е излъгала.

Певицата вдигнала луд скандал на тенисиста, който едва не коствал връзката им. Все пак, тъй като до изневяра не се стигнало, те останали заедно, но си обещали да бъдат изцяло верни един на друг оттук нататък.

Темата с изневярата била доста болезнена за Никол, понеже и предното й гадже я правил на глупачка. Люис Хамилтън многократно й сложил рога, което в крайна сметка коствало годежа им.

Григор Димитров и Никол Станкулова се запознаха преди 3 години. По онова време той още беше с Мария Шарапова и дори имаше слухове, че е кръшнал на рускинята с нашето момиче.

Каквото и да се е случило между тях, факт е, че Гришо намира синоптичката за много красива, а това не се нрави на приятелката му. Неслучайно от всички известни българки в Инстаграм следваше само нея.

Вече обаче я е изтрил и се счита, че е заради това, че го е отрязала. Все пак красавицата има много богато гадже, в което е влюбена.

Григор Димитров не се оказа от най-примерните гаджета. Дано случилото се да му е за урок, защото в противен случай може да изгуби любовта на живота си.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.