Защо една актриса сложи „Оскар“ в тоалетната си

Защо една актриса сложи „Оскар“ в тоалетната си
Гласувайте за статията

Защо една актриса сложи „Оскар“ в тоалетната си, става дума за светлокосата Шарлийз Терон. Идеята е, че макар да бе оценена толкова високо Шарлийз остави статуетката си именно в това помещение.

Както пишат и в изданието за светски новости и мода – „Ева“, Шарлийз коментирала пред медиите, че е сложила Оскара в тоалетната си, за да е на място, което се посещава и всеки да може да го види. А именно тази статуетка за милиони бе спечелена от актрисата, още преди 15 години, за ролята в популярния филм „Чудовище“, (2003).

Роля, която направи актрисата богата и известна, въпреки, че тя определено липсва на червения килим в последно време, ние и многото и фенове знаем, че русата фурия има талант и умее да прави добри роли и филми. въпреки, че не се повтори грандиозния успех от 2003, то това не намалява значението, което Терон има в Холивуд и съвременното кино до днес.

Шарлийз Терон.

Шарлийз Терон.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

От „Клюки. Бг“, определяме мястото в тоалетната като леко неуважение към Оскарите, но пък знаем, че с подходяща роля, Шарлийз опново ще блесне на звездния небосклон и ще има успеха на „Чудовище“ пак и пак.

Нека припомним, актрисата в корени от Южна Африка има доста добри роли – Мъже на честта, Северна страна, Лунатицъм, Протемей и още. От десет години насам участва и като продуцент и макар на 42 и скоро без големи номинации в киното, актрисата има много таланти, които предстоят да с еразгърнат и за нас феновете й, коментираме от изданието..

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар