Тръмп пак се изложи

Тръмп пак се изложи
Гласувайте за статията

Тръмп пак се изложи, но той подмина критиките с пренебрежение. А в същото време неговите публични грешки стават доста чести, коментират сериозните полит анализатори, дали това ще има реални последици, ще разберем в близкото ни бъдеще.

Оказва се, че отново американски президент е въвлечен в скандален любовен триъгълник. Но когато Бил Клинтън преди време имаше любовна забежка, той получи огромен червен картон в политически смисъл и кариерата му се срина. Днес той отново е в средите на политиката, но далеч в периферията, докато половинката му зае неговото основно място. 

Към днешна дата, обаче и скандалния Тръмп е в полезрението с разкритие, че преди предизборната си кампания е платил сума на порно актриса Сторми Даниелс, за да прикрие, че през 2006 година е имал флирт.

Както пишат и във „Вести“, Тръмп е имал отношения с русата изкусителка, но пък едно е вярно, ако за Клинтън такива разкрития бяха срамни, но днес Тръмп сам коментира всеки скандал и както знаем е особено активен и в социалните мрежи да споделя сам своето отношение по редица скандални теми.

И този случай е такъв, Тръмп не крие, а сега сякаш обществеността го приема дори и с неразбиране, но свива рамене, защото арогантността на Тръмп е позната всекиму, сякаш това оправдава всичко останало в Тръмп.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар