Амбиция, развитие, щастие – Жаси

Амбиция, развитие, щастие – Жаси
3 (60%) 1 vote

Амбиция, развитие, щастие – Жаси както я помним от предаването на Румен Луканов – „Сделка или не“, днес е далеч от второстепенна роля в тв игра.   

Жаси от Сделка или Не

Тя се промени, омъжи, има три деца и се занимава с мениджмънт. Разбира се всичко това с помощта и възможностите на половинката й турски милионер – Ариф Маджид. Жасмина днес е още по-елегантна и от преди, макар трите бременности за само три години.

Ролята на майка я прави най-щастлива

Две момчета и момиче и освен това Жаси не живее в България и успя да прикрие от папараци и клюки любовния си романс и да се омъжи тайно , но доста пищно, а след това роди няколко деца. Има свой бизнес, учи и е щастлива, споделя, че ежедневието й е между домакинстване и работа. Релаксира с много фитнес и диетата е за нея в здравословните храни, не в гладуването, резултатите са зашеметяващи, както е видно и за нас.

Жаси и едно от децата й – позират

Относно Ариф, не се разбра кога и как се стигна така изведнъж до брак, но той е със забележителни финансови възможности. Държи правата на марки като KFC, Дънкиин Донътс. 

Снимки от Малдивите показват, че освен работа и семейните си ангажименти с деца, двойката е все още влюбена и поддържа трепета на любовта си с романтични екскурцийки по света, желаем им още дълго спокойствие и щастливи дни заедно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар