Ядец: Годежът на Светлана Василева и Гущеров тръгна на карък! (ще има ли сватба – шокиращи разкрития)

Ядец: Годежът на Светлана Василева и Гущеров тръгна на карък! (ще има ли сватба – шокиращи разкрития)
Гласувайте за статията

Светлана Василева и Християн Гущеров се сгодиха, но не така, както планираха!

Годежът на Светлана Василева и Християн Гущеров тръгна на карък. Двамата се принудиха да предприемат спешни промени в последния момент като събитието далеч не бе това, за което си мечтаеха.

Светлана Василева

Светлана Василева и Християн Гущеров не успяха да се порадват на мечтания годеж

Както знаем, годежът им трябваше да се състои на 28 януари – вчера, а на него да присъстват над 80 човека. Предвиждаше се лъскава обстановка, гости и много изпълнители. Е, нищо от това не се случи.

Първо, събитието бе отменено и направено набързо предишния ден, на 27 януари. То се състоя в Правец, а на него дойдоха не повече от десетина-петнадесет човека. В това число роднините и най-близките на влюбените.

Обратът в плановете се наложил поради най-важната причина – бащата на Християн Гущеров не ще и да чуе, че Светлана ще му става снаха. Добромир Гущеров заплашил сина си, че ожени ли се за това момиче, наследство и пари няма да види, пише вестник „Телеграф“.

Затова двамата се принудили да се „вземат“ тайно, само пред очите на шепа близки хора. Майката на Гущеров е дала благословията си и разбира се, беше до сина си и любимата му. Както и родителите на Василева, които са горди с бъдещия си зет милионер. Че как иначе…

При така стеклите се обстоятелства обаче, приятели на Християн Гущеров дълбоко се съмняват той да стигне до сватба със Светлана.

„Ще си поиграе малко на сгоден, но до брака има още месеци. В един момент ще се осъзнае и ще проумее какво е баща му да го лиши от пари. Надали любовта му към Светлето ще се окаже по-силна от тази към парите“, коментират запознати.

За момента радостта на Василева е само от скромния годеж и от джипа, който Гущеров уж й подари. Казваме уж, тъй като колата е на негово име, при това купена на лизинг.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ядец: Годежът на Светлана Василева и Гущеров тръгна на карък! (ще има ли сватба – шокиращи разкрития)”

  1. Ани

    ян. 29. 2018

    Голям майтап 😃😃😃😃

Добавете коментар