Жени Калканджиева изригна: Мумии! Всички сте еднакво грозни (виж как посече родните „хубавици“)

Жени Калканджиева изригна: Мумии! Всички сте еднакво грозни (виж как посече родните „хубавици“)
Гласувайте за статията

Жени Калканджиева извади ятагана и започна да сече наред!

Шестата по красота в света Жени Калканджиева все още не е надмината по хубост, дори след толкова години. Въпреки че отдавна прехвърли 40-те шефката на „Визаж“ слага в малкото си джобче всички тунинговани нашенки.

Жени Калканджиева

Жени Калканджиева направи на пух и прах така наречените съвременни родни хубавици

Тъкмо по този повод тя даде поредния си коментар и безмилостно посече маниачките на тема пластични операции, силикон и ботокс. А кого да слушаме, ако не нея. Жени Калканджиева отдавна си е спечелила първото място в модните среди у нас и отлично знае за какво говори.

„Изкуствените коси и изкуствените гърди вече не са модерни. Всички момичета, които си помпат циците по този грозен начин, накрая заприличват на мумии. Ужасни са! Всички са еднакви!

Агенциите в световен мащаб търсят модели, които имат индивидуалност, чар и естествена красота. Само у нас девойките умишлено се загрозяват, но си вярват, че били Уау“, категорична е Жени Калканджиева.

Тя се опита да налее малко мозък в главите на съвременните момичета, но едва ли ще бъде чута. Съпругата на Тачо се кълне, че никога не би си причинила подобно нещо като това да легне под ножа, за да си напомпи моцарелите.

И, както отлично виждаме, естествената й хубост е доста по-вървежна от тази на еднаквите еднодневки. Които май ще си останат само с маймунските селфита в мрежата и никога няма да помиришат модния подиум като кака им Евгения.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жени Калканджиева изригна: Мумии! Всички сте еднакво грозни (виж как посече родните „хубавици“)”

  1. наглост

    ян. 29. 2018

    Каква НАГЛОСТ! Калканджиева, та нали ТИ ГИ СЪЗДАДЕ В ТОЗИ ВИД МОМИЧЕТАТА, НАЛИ ТИ БЕЗОЧЛИВО АЛЧАНАТА ИСКАШЕ ДА ТИ ПЕЧЕЛЯТ НА ВСЯКА ЦЕНА ПАРИ, ТИ , КОЯТО СИ СЪЗДАДЕНА И „РОЖБА“ НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ С КАКВИ ОЧИ СЕГА ПРАВИШ ТЕЗИ УЖ ИСКРЕННИ ОЦЕНКИ, ТИ АЛКОХОЛИИЧКАТА, КОЯТО САМА СЕ НАПРАВИ ЗА СМЯХ И РЕЗИЛ, КАКВА 6-ТА? КАКВИ ПЕТ ЛЕВА? – ТИ ОСВЕН, ЧЕ СИ МНОГО АЛЧНА, НАГЛА, НО И ЛЪЖКИНЯ – ЗАЩО НИКОГА НЕ ДОКАЗА САМО И ЕДИНСТВЕНО ТВОЯТА ВЕРСИЯ, ЧЕ СИ 6-ТА? ДА СЕ СКРИЕШ НЯКЪДЕ И ДА НЕ СЕ ПОКАЗВАШ – ГНУСНА СИ С ЛЪЖИТЕ СИ И АЛКОХОЛА!! ДА СЕ БЕШЕ ПОНЕ ОБРАЗОВАЛА,А ТИ СИ ОСТАНА НЕГРАМОСТНА ПРОСТАКЕНА

Добавете коментар