Втрещи: Емо Чолаков разкри истина, която никой не очакваше! (още подробности)

Втрещи: Емо Чолаков разкри истина, която никой не очакваше! (още подробности)
Гласувайте за статията

Емо Чолаков успя да скрие шапките на всички с това, което призна!

Синоптикът на Би Ти Ви Емо Чолаков е може би най-колоритният водещ в ефира като цяло. Винаги усмихнат, с уникално чувство за хумор и непрестанни бисери пред камерата, той се превърна в любимец на зрителите.

Емо Чолаков

Емо Чолаков признава, че обича да бродира гоблени, доставяло му огромен кеф

Дори фенове на Нова телевизия признават, че превключват на Би Ти Ви, когато той чете прогнозата за времето. Малцина обаче могат да предположат с какво се е занимавал Емил Чолаков, преди телевизионната си слава.

„Преди да стана синоптик, година и повече шиех във фабрика за мъжки костюми. И сега мога да скроя и ушия всичко сам, не ме е срам. Става въпрос за фабрика в Гоце Делчев, в която работят и в момента над 3000 души. Приятно ми беше да работя там“, разкрива с широка усмивка Емо Чолаков.

И добавя, че хобито му и това, с което си успокоява нервите, е шиенето на гоблени. Да, наясно бил, че това се счита повече за женска работа, но не се притеснява. Харесвало му да създава красота и да вижда как цели картини излизат изпод ръцете му.

„Подарих един гоблен на църква, но не искам да казвам коя. Имам и вкъщи, поставени са в рамка. Любими са ми на Богородица и коне край реката. Те са като пъзели“, радва се като малко дете водещият.

А в личен план признава, че вече се е решил да сключи брак с жената до себе си и майка на детето му Краси Григорова.

„Като поотрасне детенцето, тази или другата година ще подпишем брак, че приятелите ми все ме подкачат за това. На Краси й е мъчно за семейството, свикнала е с малкия град. Но работата ми е свързана със столицата и съм късметлия, че работя точно тук“, признава Емо Чолаков.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар