Мая Илиева се върна в София: Коли и беси в салона си! (виж на какво подлага фризьорките)

Мая Илиева се върна в София: Коли и беси в салона си! (виж на какво подлага фризьорките)
Гласувайте за статията

Мая Илиева се върна у нас и реши да затегне дисциплината в салона си!

Вдовицата на Жоро Илиев – Мая Илиева се завърна в столицата и май ще остане за по-дълго време в родината. Една от причините за решението й е да въведе ред и дисциплина в салона си за красота.

Мая Илиева

Мая Илиева започна да глобява и да кастри на поразия в салона си

Както знаем, съпругата на Главния има един от най-луксозните и скъпи студиа за красота у нас. А клиентки са й болшинството Вип-дами от родния хайлайф. В това число бизнесдами, съдии, журналистки, актриси, певици, модели и прочие.

Напоследък обаче Мая Илиева започнала да коли и беси сред персонала си като налагала луди глоби на фризьорките. Тя категорично забранила всякакви разговори относно житието и битието на клиентките. Както и клюки и одумки в радиус от километър от салона си.

При първата грешка дума, изтървана от устата на нейна служителка, Мая Илиева моментално глобявала с 200 лева. „Няма това-онова. Тя сякаш видя от Слави Трифонов, който адски държи на дисциплината в шоуто си и санкционира на поразия, и започна да прави същото“, коментират близки до нея източници.

Момичетата, които работят в салона, вече били постоянно на нокти и освен задълженията си, не поглеждали нищо друго. Често пъти Мая е засичана уж да си тръгва от салона, но да влиза в отсрещното кафене, откъдето да наглежда работничките.

Тя не искала да изгуби нито една от богатите си клиентки в това време на криза. Още повече, че цените в салона й започват от 200 лева и малко дами могат да си ги позволят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар