Ваня Червенкова: Правя този воден ритуал за здраве и успех! (силата му била голяма – виж тук)

Ваня Червенкова: Правя този воден ритуал за здраве и успех! (силата му била голяма – виж тук)
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова разкри една от своите дълго пазени тайни!

Бизнесдамата Ваня Червенкова сподели с почитателите си една своя дълго пазена тайна. Тя е описана подробно в биографичната й книга „Кодово име: Живот“ и представлява ритуал.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова разкри тайната на водния си ритуал

Воден ритуал за успехи, късмет и желязно здраве, който наистина действа. Ваня Червенкова съветва всеки, който има волята и не се плаши лесно, да го изпита лично. За да се убеди сам в невероятните ползи, които ритуалът носи след себе си.

„Става въпрос за един метод, който аз от дълги години практикувам и той е твърде драстичен за някои хора с по-слаба психика или физика. Става въпрос за едно лечебно гладуване, като ние приемаме чиста вода, непреминала през каптаж и неосквернена от човешки енергии. Вода от чист извор.

Тъй като нашето тяло се състои от 65-70% вода и 80% вода в мозъка, а водата е най-добрия носител на информация, методът е свързан с ритуал, в който се пречиства организма. Потапяне в супер студена вода, в която сърцето спира за миг (за няколко секунди).

Това е аналога на онзи софтуер, който оправя бъговете в нашите компютри. Всъщност, нашият организъм е свръх компютър с много възможност и висок капацитет. Много подробно описвам това в своята книга.

Аз самата преборих голям аденом в хипофизната жлеза. Самата аз го правя всяка година и всеки път това ми дава нови сили, нов шанс и нов късмет. Нещо като наистина изчистване на грешките в паметта на организма и започване на нова глава и нов живот.

Той може да помогне на хората не само да се излекуват от много болести, но и да донесе изключително много късмет“, обяснява Ваня Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Ваня Червенкова: Правя този воден ритуал за здраве и успех! (силата му била голяма – виж тук)”

  1. денди

    ян. 29. 2018

    И гази не си пие редовно розовите хапчета, четейки това, човек ще си помисли, че в нашата страна живеят само малоумници с две успоредни гънки в главата Червенкова, пии си хапчетата и не ни занимавай с твоите простотии-„методи“

Добавете коментар