Бомба: Ели Гигова в депресия! Не излиза от вкъщи, а видът й плаши! (още подробности)

Бомба: Ели Гигова в депресия! Не излиза от вкъщи, а видът й плаши! (още подробности)
1 (20%) 1 vote

Ели Гигова има океан от пари, но няма любов в живота си!

Милионерската щерка Ели Гигова е претърпяла коренна промяна в себе си. Красивата, умна и усмихната доскоро дъщеря на Николай Гигов днес не е същата. А визията й дори изплаши околните тези дни, видя „Таблоид“.

Ели Гигова

Такава беше Ели Гигова навремето, но днес е унила и сива от липсата на любов

Оказа се, че след дългото си пребиваване в чужбина, където учеше поредното си висше образование, Ели Гигова си е дошла в столицата. Тя обаче рядко излиза навън, а когато го направи, е в компанията на баща си.

Преди дни оръжейният бос и Ели бяха засечени в денонощен магазин около 23.30 часа. Двамата пазаруваха, но видът на доскорошната кокетка беше по-скоро плашещ.

„Ели беше с разрошена коса и страшно унил вид. Беше облечена с палто за 5 бона, но не изглеждаше никак добре. Една такава омърлушена, крива, намусена, сякаш нещо я мъчеше. През цялото време баща й се опитваше да й говори нещо и да я разсмива, но тя не поддаде“, разказват източници на гледката.

Дори фактът, че пръснали над 200 лева за покупки от всякакво естество, не зарадвало Ели. А и тя отдавна е свикнала да има всичко, което може да се купи с пари. И точно там е проблемът.

Оказа се, че Ели Гигова е в депресия заради проваления си личен живот. Вече чукнала 36 години тя страдала, че живее още с родителите си, докато нейните приятелки отдавна имат семейство и вече големи деца.

„Не й потръгна с мъжете и това е. Едно време много ги подбираше, нсе нещо не им харесваше. А ето, че сега няма кой едно кафе да я покани да пият. Жалко е, защото е наистина прекрасна жена“, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар