Маги Ангелова взриви: Разказа как е свалила Слави Трифонов! (виж какво призна психоложката)

Маги Ангелова взриви: Разказа как е свалила Слави Трифонов! (виж какво призна психоложката)
5 (100%) 1 vote

Маги Ангелова за първи път разказа как е успяла да спечели Слави Трифонов!

Слави Трифонов – най-желаният ерген у нас и най-известният шоумен. Няма да споменаваме и размера на богатството му, защото вече ще стане наистина нескромно. Но, всички се досещат, че Дългия от години е като магнит за жените.

Слави Трифонов

Маги Ангелова разказа как е свалила шоумена Слави Трифонов

Още повече затова, че е свободен и няма наследници. Поне към момента. Стотици девойки и жени на различни възрасти се опитват да го свалят, но той като че ли става все по-железен. Освен за една.

Тя познава и най-скритото кътче на душата му. Само пред нея той си е позволявал да плаче, да прояви слабост и да й признае публично любовта си. Ама, разбира се, че става дума за Маги. Прословутата Маги Ангелова, която от години всички наричат просто Маги на Слави.

Е, Маги на Слави отдавна вече е Маги на Елисавет (както се казва мъжът й), но въпреки това продължава да поддържа топли чувства с шоумена. Който след края на връзката им й остави мезонет в „Драгалевци“.

Наскоро Маги призна за първи път как е свалила Слави Трифонов. И определено събуди интереса на фенките му. „Когато за първи път попаднахме заедно на едно събитие, аз задържах погледа си върху него. В мига, в който видях, че и той ме гледа, бавно изместих очи. И просто се заприказвах с околните“, разказва Маги.

Целта й била да накара Слави да прояви интерес към нея като осъзнае, че нейният интерес и влечение към него не е на всяка цена. „Жената трябва да остави на мъжа правото да я ухажва и да направи така, че да я спечели. Никога един мъж не бива да знае, че си паднала в капана му още от началото“, съветва Маги и дава себе си за пример.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар