Горещо: Коцето вдига рейтинга на Маги Халваджиян в „Капките“! (ето кои други ще влязат в шоуто)

Горещо: Коцето вдига рейтинга на Маги Халваджиян в „Капките“! (ето кои други ще влязат в шоуто)
Гласувайте за статията

Коцето определено ще вдигне спадналия напоследък рейтинг на „Като две капки вода“!

Хитър се оказа арменецът Маги Халваджиян. На 26 февруари той ще стартира новия сезон на „Като две капки вода“ с… Коцето. Да, именно чалга фурията Константин е получил най-високия хонорар от продуцента, за да участва в шоуто.

Коцето

Коцето ще се нагърби с нелеката задача да вдигне рейтинга на „Като две капки вода“ на Маги Халваджиян

Присъствието му в „Капките“ е вече сигурно, а Маги Халваджиян бил на седмото небе от кеф. Припомняме, че „Като две капки вода“ тръгна доста добре преди години. Но с всяка следваща интересът към него сякаш замираше.

Затова и Магърдич почукал първо на вратата на Коцето, който е безспорен любимец на народа. За него беше и цялата зрителска подкрепа в Биг Брадър миналата година, но незнайно как спечели Джино Бианкалана. Или по-точно се знае как, но това е друга тема…

Та така – Коцето е първият сигурен участник в предстоящите „Капки“. А другата е Софи Маринова. Да, явно Халваджиян все повече преосмисля отношението си към чалгаджиите, които се кълнеше, че не понася. И кракът им нямало да стъпи във формата му.

Все още остава спорен въпросът дали ще видим в него варненската принцеса Гери-Никол. Миналата година тя уж бе подписала договор, но в последния момент й изникна друг ангажимент и се отказа.

Тримата обаче засега се считат за сигурни участници и тепърва ще видим кои други ще ги придружават.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Горещо: Коцето вдига рейтинга на Маги Халваджиян в „Капките“! (ето кои други ще влязат в шоуто)”

  1. Eлена

    ян. 30. 2018

    Освен с лигавене не виждам с какво ще блесне!Тук се искат специфични умения(показа ги Врачански,макар да не ми е любимец)!

Добавете коментар