Шок: Любимият на Мария Илиева се оказа пълен бедняк, цоца я за пари! (Георги не присъства дори на раждането)

Шок: Любимият на Мария Илиева се оказа пълен бедняк, цоца я за пари! (Георги не присъства дори на раждането)
Гласувайте за статията

Мария Илиева се насади яко на пачи яйца с Георги Михайлов!

40-годишната Мария Илиева много искаше бебе. И ето, че това се случи. Преди дни тя роди прекрасния си син Александър. Всичко около раждането и бебето беше прекрасно, което е единственото хубаво в историята.

Мария Илиева

Мария Илиева явно ще трябва да издържа цялото семейство, Георги се оказа бедняк

Но пък и това е важното – детето. За което Мария с радост би се грижила и сама, ако й се наложи. Ако вярваме на думите на хора от обкръжението й обаче, то ще й се наложи като едното нищо. Защото бащата на Александър хич не бил цвете за мирисане.

Помните, че преди време излезе новината, че Георги Михайлов бил от богато семейство на успешни бизнесмени. Които живеели и работели в Брюксел. Да, вярно е, само че единственото вярно е името на града.

Оказа се, че Георги и семейството му не са изобщо богати. А у нас живеели в панелка и апартамент от едва 50 квадрата. Разкритията шокираха мнозина, особено приятелите на Мария Илиева.

„Никакви милионери не са. Яко да й е дупе на Мария! Ще трябва да бачка и за Георги, и за бебето, че няма кой да ги издържа. А и какъв мъж е това момченце, което за себе си не може да си грижи сам, камо ли за семейство. Той е като жиголо, постоянно я крънка на за пари“, разкриват близки до Георги Михайлов.

Който на всичко отгоре, не присъства и на раждането на сина си. Как Мария Илиева е съгласна да търпи това, не е ясно. Но ако съдим по характера и чувството й за гордост, със сигурност няма да остави нещата така, не и за дълго.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар