Джена: Имах халюцинации, виждах човечета! Този човек ме върна към живота (виж какво разкри певицата)

Джена: Имах халюцинации, виждах човечета! Този човек ме върна към живота (виж какво разкри певицата)
Гласувайте за статията

Джена е преживяла наистина страшно нещо преди години!

Поп фолк дивата Джена е преминала през доста изпитания и перипетии. При това още от съвсем ранна възраст. Когато била само на 5 годинки паднала в двора на баба си в село Благоево. Ударила си главата на каменния праг и станало страшно.

Джена

Джена разказа за историята, която променила живота й към добро

Джена разкри, че ударът бил много силен като направо си сцепила главата. И до днес си пазела белега, както и спомените от кошмара. След инцидента започнала да вижда разни неща и да получава видения, които я ужасявали.

„Наистина халюцинирах. Виждай някакви човечета, предмети, които се уголемяват и затрупват майка ми и баща ми. Беше много странно и много страшно. Все едно не живеех в този свят, а в някаква съвсем друга реалност“, разказва Джена.

Всичко това продължило до момента, в който не се срещнала с мъж на име Тошко. Той се оказал последовател на големия Петър Дънов. И точно той успял да я спаси, благодарение на учението на великия ни мъдрец и лечител.

Тошко започнал да показва на Джена редица упражнения, билки, режими на хранене, начини за медитация, които лека полека я отървали от проблема. Оттогава насам тя безрезервно вярва в силата на природата, на човешката мисъл и най-вече в онази велика и могъща енергия, която не познаваме.

Съпругата на Наско Стоев признава, че е дълбоко вярваща и не престава да се моли на Бог и Богородица. Тя си пожелава най-вече живот и здраве за семейството и малкия си син Наско. А останалото е убедена, че може да го постигне и сама – с много воля и труд.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар