Уау: Виж каква готина мацка е новата на Илиян Тупалката! (забрави Камелия – СНИМКИ)

Уау: Виж каква готина мацка е новата на Илиян Тупалката! (забрави Камелия – СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Илиян Тупалката вече съвсем забрави за бившата си съпруга Камелия!

Зевзекът Илиян Тупалката има сериозен повод да почерпи. И той е не само, че успя да забрави развода с бившата си съпруга Камелия, но и да се влюби отново.

Илиян Тупалката

Илиян Тупалката показа новата си приятелка, лудо влюбен е в нея

Преди броени дни певецът представи официално новото си гадже в Пловдив. Това стана по време на участието му в клуб „Мегами“, където пристигна с новата си любима. И не само – оказа се, че същият ден мацката е била рожденичка.

Както сами ще видите от снимките, Илиян Тупалката не крие любовта си. Той целува очарователната блондинка директно от сцената пред всички, а после й подарява огромна торта.

„Честит рожден ден на Моето Момиче! Желая ти от цялото си сърце здраве, щастие и много поводи за усмивки, които да изживеем заедно. Благодаря ти, че се появи в такъв важен момент от живота ми, за да ми дадеш сили и смисъл. Обичам те!“, това написа пък изпълнителят в профила си в социалната мрежа.

Илиян получи стотици и дори хиляди честитки и поздравления за новата любов. А повечето от феновете му са убедени, че настоящата му половинка е в пъти по-красива и чаровна от Камелия.

Припомняме, че двамата с Ками имат едно детенце, което се роди малко след сватбата им. Бракът им обаче не трая дълго, защото според думите на Илиян Тупалката, на Камелия й се живеело и дивеело. А той вече предпочитал по-спокоен и улегнал живот.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар