Като две капки вода: Андреа изкопира роклята на Деси Радева! (Eто защо я сложи)

Като две капки вода: Андреа изкопира роклята на Деси Радева! (Eто защо я сложи)
Гласувайте за статията

Андреа изкопира роклята на първата дама навръх рождения си ден

Андреа се барна в същата рокля, като съпругата на президента. Поп фолк дивата празнува преди седмица 31-ия си рожден ден. Но за празника фолкаджийката се е барнала в същия тоалет, в каквато била облечена и първата дама.

Андреа

Андреа е с рокля като първата дама

Определено гостите й останали опулени от роклята й. Все пак много малко хора са свикнали да виждат Андреа толкова прибрана и с такава загърната рокля. Деси Радева пък се появи така облечена за ноемврийската корица на списание Ева, където бе щракната.

Двете дами, с различно обществено положение и професия са като две капки вода, коментират зевзеци в социалната мрежа.За Андреа отдавна се знае, че има вкус и огромна колекция от дрехи.

Изненадващо и на двете жени роклите им бяха в преливащи се синьо-зелени тонове, бяло жабо и черни контури, около копчетата на ръкавите и около врата.

Не е ясно защо певицата е избрала точно тоалета на генерал Деси. Определено Андреа има вкус към дрехи, но едва ли съпругата на държавния глава харесва точно това, което допада на една певица от лекия жанр музика.

Но неведомите са пътищата….Половинката на боксьора Кубрат Пулев не само знае как да се облича, но и често демонстрира това. С този тоалет обаче тя е коренно променена.

Но в разгара на партито Андреа се върна към „истинската си същност” и се върна към тези рокли, които определено харесва-да показват повече плът.

Този рожден ден поп фолк дивата отпразнува в тузарския турски хотел „Гюнай” в Истанбул. В компанията на гости, приятели и роднини. Разбира се, там бе и половинката й ,националния шампион по бокс Кубрат Пулев. Не бе забравена и огромната торта, на която бе изписано името на гласовитката.

Както и една огромна кукла от захар с височината и физиономията на поп фолк дивата. А партито мина на макс ,така както винаги го прави Андреа и нейния приятел Кобрата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар