Дъщерята на Бионсе и Джей Зи с тоалет за 13 бона! (6-годишната Блу Айви с цяла армия прислуга)

Дъщерята на Бионсе и Джей Зи с тоалет за 13 бона! (6-годишната Блу Айви с цяла армия прислуга)
Гласувайте за статията

6-годишната Блу Айви на поп дивата Бионсе си е направо за завиждане

6-годишната дъщеря на Бионсе и Джей Зи е родена не със сребърна, ами направо с диамантена лъжичка. Малката чаровница бе заедно с родителите си на раздаването на наградите Грами. Момиченцето бе по средата, между мама и татко. И изглеждаше величествено, като кралска особа.

Бионсе

Дъщерята на Бионсе е като принцеса

Тя се бе барнала в рокля за шест хиляди паунда или в родни левчета равно на тринадесет бона. Малката не се държеше като неориентирано хлапе, а с доста властен и царствен жест изискваше от родителите си да пазят тишина. Маниерниченето на малката Айви Блу възпроизведе взрив и се превърна в истинска Интернет сензация.

Цялото внимание на малкото дете бе погълнато от суетенето по връчването на престижните отличия.

Но в никакъв случай не може да се сърдим на поведението на малката Айви Блу. Щерката на поп богинята Бионсе живее като кралица и има цяла армия прислуга, които се грижат само и единствено за нея. На нейно разположение са стилист, фризьор,личен готвач и цяла кохорта бодигардове.

Освен това има цяла армия служители, чиято единствена цел е да се грижат за комфорта на малката сладурана.Освен това съвсем скоро дъщерята на Бионсе и Джей Зи ще пусне собствена линия парфюм и модна линия дрехи, които ще носят нейното име.

Родителите й се радват на несметно богатство. Бионсе и Джей Зи са направили дъщеря си още с раждането милионерка. Блу Айви вече разполага със собствени имения, разположени в Ню Йорк, Маями, Хамптън и две в Лос Анджелис.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Дъщерята на Бионсе и Джей Зи с тоалет за 13 бона! (6-годишната Блу Айви с цяла армия прислуга)”

  1. Радо

    ян. 31. 2018

    разглезено леке

Добавете коментар