Джулия замени Фики с Митко Пайнера!(Виж цялата истина за любовната афера)

Джулия замени Фики с Митко Пайнера!(Виж цялата истина за любовната афера)
Гласувайте за статията

Поп фолк дивата Джулия много бързо се наложи в музикалната фирма „Пайнер”

Бързото израстване на Джулия предизвика любопитни коментари. Летящият й старт в певческата кариера разбуни духовете.Поп фолк дивата, която стана известна покрай това, че бе гадже на вече женения Фики Стораро, бързо стана популярна. Но толкова с таланта си.

Джулия

Джулия смени Фики с Митко Пайнера

Преди да стане съпруг на красивата Гюлджан, Стораро-младши афишираше страстна любов с Джулия. Той се загаджи с чаровната девойка с мераци за поп фолк певица. Тогава мнозина просто помислиха, че използва Фики, за да пробие в бранша.

Разбира се сина на Тони Стораро много й помогна в кариерата и в пълзенето нагоре, но амбициите на двамата така и не успяха да заздравят връзката им.

Джулия все пак успя да постигне своето, подписа договор с „Пайнер”. Но остана в трета дивизия. Това обаче изобщо не се хареса на Джулия, която се оказа жадна за слава и известност.

Заради което бързо-бързо се преориентирала. И докато бившият й любовник се загаджил с бъдещата си съпруга Гюлджан, тя моментално обърнала апетитите си към шефа си Митко Пайнера, гласеше една от клюките. Това помогнало на никому неизвестната певица да се изкачи чевръсто по кариерната стълбица.

Това, че станала любовница на Митко Пайнера се дискутираше надълго и нашироко в чалга средите. „Това са пълни глупости! Г-н Димитров е напълно естествено да помага и да стои зад гърба на всеки един от фирмата, който полага усилия.

Щастлива съм, че работим заедно и имам възможността да вървя нагоре“, сподели тогава брюнетката.Тя коментира и отношението си с бившия си любовник Фики Стораро.
„Всеки е изживял това, което е искал.

Не съжалявам за тези емоции. Всеки продължава по своя път и пожелавам успех на Фики“, отсича пайнерката.Добавя, че песента й „Поздрав за жена ти“, която изпълнителката е пуснала малко след раздялата си със Стораро, не е адресирана до Гюлджан. В момента Джулия няма гадже и се е съсредоточила изцяло върху работата си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар