Приказката свърши: Десислава пропищя от Малката Кобра! (Боксьорчето вилнее по кръчмите)

Приказката свърши: Десислава пропищя от Малката Кобра! (Боксьорчето вилнее по кръчмите)
Гласувайте за статията

Приказката на Десислава и Малката Кобра свърши!

Десислава не си представяше така отглеждането на втория си син. Малко след като роди второто си момче Борис от Благой Найденов, спортиста си „показа рогата”. Ялова се оказаха приказките на ангелогласната изпълнителка.

Десислава

Десислава пропищя от Малката Кобра

Блондинката се скъсваше да хвали боксьорчето видиш ли какъв перфектен баща и мъж е и как непрекъснато е до нея. Той дори сменял памперсите на първородния си син с вещината и професионализма на опитна детегледачка.

Само че изреченото от Десислава се оказа твърде прибързано. Защото Благо Найденов вече изобщо не се вясва при бебето. Всяко чудо за три дни, коментират близки до певицата.

Младокът вече хукнал по кръчмите, а Десислава беснеела от яд. Първоначално той се оправдавал, че отива да черпи приятелите си за бебока. Но след това изобщо не се прибирал по цели нощи. В началото спазвал някакво приличие и си идвал в ранни зори, но после започнал да купонясва по цели нощи.

Половинката на Десислава яко скъсал синджира и не спирал да гуляе.

По трудният начин хитовата изпълнителка разбрала, че на мъжа й не може да се разчита за нищо. И че Благой Найденов няма да се справи с огромната отговорност да отглежда дете.
„Жалко за Десислава. Остава отново сама. Не може да се оплаче на никой, още по-малко на майка си, която изобщо не харесваше Благо.

Не бе съгласна с голямата разлика във възрастта и винаги я предупреждаваше, че ще си има проблеми с него. Е, оказа се права, макар че заради това развалиха отношенията си с Деси”, коментират близки до изпълнителката.

Приятелите на пайнерката не са много убедени, че съжителството им ще продължи дълго. Десислава вече е отгледала един син, сама. Нищо няма да й пречи да го направи и с второто си момче. Но едва ли ще разреши из къщата й да се мотае трето, в лицето уж на опората й в живота Благо Найденов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Приказката свърши: Десислава пропищя от Малката Кобра! (Боксьорчето вилнее по кръчмите)”

  1. Алис

    ян. 31. 2018

    М.анг.ал като види келепир, хуква към него, а тя си е помислила, че я обича. Кой ти дава, знойно мамче, пари, коли, екскурзии, храни му фамилията, а когато роди, тя ще си седи при бебето и няма са може да го контролира по кръчмите, тя ще си го гледа. Кеф. Как може да е толкова глупава….

Добавете коментар