Скандал: Шеф Петров помля Милена Славова в катастрофа! (виж състоянието й + шокиращи подробности)

Скандал: Шеф Петров помля Милена Славова в катастрофа! (виж състоянието й + шокиращи подробности)
Гласувайте за статията

Милена Славова лично съобщи за катастрофата в профила си!

Рок дивата Милена Славова беше помляна в катастрофа. И то не от кой да е, а от самия шеф Петров. Това съобщи самата певица снощи в профила си в социалната мрежа. Предаваме думите й едно към едно, тъй като в момента тече и проверка от КАТ.

шеф Петров

Шеф Петров помля Милена Славова и приятелката й

„Днес участвах в катастрофа. Както си стояхме с една приятелка на светофар и чакахме зелено… Шеф Петров обаче не можа да спре и така ни надъни отзад, че ме болят сега ребрата и главата. За малко да си отхапя езика… А колата пред нас също го отнесе, защото той ни повлачи няколко метра и се ударихме в нея… Не си гледайте телефоните, докато карате!!!“, написа Милена Славова.

Разбира се, устатият шеф Петров не й остана длъжен като моментално се включи със своята версия. И тотално отричане на разказа на рокаджийката. При това на нейната страница.

„Светофарът беше зелен и далеч, спряхте защото такси реши рязко да завие в улицата преди светофара……малко послъгваш, жалко имах друго мнение за теб! Прецака ни трима човека един таксиметров шофьор!

Ти беше и без колан (всички скрихме това от полицията) и нормално е да носиш отговорност за това ти решение, останалите четирима нямат никакъв проблем! А истински късмет е че бях аз и Поршето спира много добре, можеше да е камион зад вас!

А ти се е случило да изпиташ болка защото и сега насаждаш ненавист с големи букви към човек който не е виновен! Бъди жива и здрава! Уникален начин да се пускаш в жълтата преса! Ниска топка от мъжко момиче, за което те имах! Давай надолу към дъното!“, написа минути по-късно под поста й самият шеф Петров.

Днес обаче Славова пожела да бъде точна и конкретна. След като минали през медицински преглед, тя съобщи резултатите от „невинния“ сблъсък според готвача.

„Новини след катастрофата: Имам натъртване на ребрата и главата. Приятелката ми трябва да ходи с яка, защото има проблем с шийните прешлени. А колата й я взеха с пътна помощ. Щяхме да сме по-щастливи, ако беше ни ударил камион, а не шеф Петров. Защото, въпреки че е виновен, яко плюе в мрежата“, бясна е Милена Славова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар