Мария Игнатова в немилост: Халваджиян не я поканиха на празника си! (взеха страната на Рачков – виж тук)

Мария Игнатова в немилост: Халваджиян не я поканиха на празника си! (взеха страната на Рачков – виж тук)
2.5 (50%) 2 votes

Мария Игнатова не получи покана за купона на Халваджиян, за разлика от Рачков!

Димитър Рачков винаги се е радвал на обичта и уважението на клана Халваджиян. И продължава да го прави. За разлика от бившата си любима Мария Игнатова, която явно е изпаднала в немилост пред Маги и Кремена.

Рачков

Рачков спечели в битката с Мария Игнатова, кланът Халваджиян я прати в девета глуха

Доказателството за това е, че водещата на „Господари на ефира“ не получи покана за големия купон, по случай рождения ден на заведението на Халваджиян.

Празникът събра куп видни личности, но от бившата любовница на Енчо Керязов нямаше и следа. Точно обратното беше положението на Димитър Рачков. Актьорът и водещ беше нещо като почетен гост на събитието и не спираше да се весели.

А Маги Халваджиян и Кремена Халваджиян му обръщаха специално внимание като на особено близък човек. Направи впечатление, че Рачков вече е изтрил тъжното си изражение от преди и се забавляваше с кеф в компанията на различни мадами.

Най-голямо внимание той обърна на кръшната Карина Николова, която играе ролята на Теди в „София Ден и Нощ“. Двамата често се снимаха заедно, танцуваха и си хортуваха повече от интимно. Дали има нещо повече помежду им обаче, засега остава тайна.

Източници от кухнята на медията подшушнаха, че Мария Игнатова от известно време търпи критиките и разочарованието на семейство Халваджиян. Които изцяло подкрепят Митко Рачков.

„При все, че точно той доведе Мария в „Господарите“, нищо чудно тя да излети от работа. Но сама си го направи с всичко, което причини на Митко и с излагациите си“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар