Сузанита: Да, това е гаджето ми! И да, ще шаря още (виж как избухна в мрежата)

Сузанита: Да, това е гаджето ми! И да, ще шаря още (виж как избухна в мрежата)
Гласувайте за статията

Сузанита отново показа, че не си поплюва и прави, каквото поиска!

15-годишната щерка на Орхан Мурад – Сузанита отново избухна в социалната мрежа. Този път тя направи клипче, в което изясни ситуацията около любовния си живот.

Сузанита

Сузанита избухна в мрежата така, както само тя умее

Както знаем, Сузи Мурад за няколко месеца се показа в интимни пози с няколко различни мъже. Този път обаче тя самата твърди, че е влюбена и това е човекът, на когото се е спряла. И хич не й пука от мнението на околните.

„Правя това клипче, за да изясня някои неща. Става въпрос за новините, разпространени в социалните мрежи. Ще започна с въпросното момче от Велинград – Александър. Да, ние ходим!

Той е на 22 години, подкрепяме се и съм щастлива. Няма нищо по-хубаво и от това, че родителите ми го познават, одобряват и се разбират перфектно. Бяха се разпространили някакви измислици, че съм се скарала с баща ми – няма нищо подобно.

Бъдете сигурни, че ще шаря още и не мисля, че има нещо лошо в това. Баща ми ме подкрепя, лично ме подкрепя. Другото, което искам да кажа е, че по никакъв начин кариерата не пречи на образованието ми. Даже отделям време за уроци, за приятелите ми, за родителите ми, за Сашо“, казва Сузанита.

Самият Сашо пък е качил обща тяхна снимка, под която е написал следното: „Сузанита, облада ме ти за цял живот!“. Очевидно цитирайки текста от скандалното парче на любимата си „Луцифер и Буда“.

Тепърва ще видим колко време Сузито ще се задържи с избраника си и дали няма и той да й омръзне бързо, бързо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар