Потрес: Стоян Алексиев вече не се крие, заведе Ивана на театър! (заедно се навряха в тоалетната – виж тук)

Потрес: Стоян Алексиев вече не се крие, заведе Ивана на театър! (заедно се навряха в тоалетната – виж тук)
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев вече изобщо не крие любовницата си Ивана Бобойчева!

Само дни, след като се снима със съпругата и семейството си, скандалният актьор Стоян Алексиев отново цъфна с младата си любовница. При това на публично събитие – постановка в Народния театър.

Стоян Алексиев

Стоян Алексиев отново беше изловен с младата си метреса Ивана Бобойчева, този път я заведе на театър

Вместо да заведе жена си, бай Стоян (както го нарекоха след шокиращото бъркане в гащи), пристигна в театъра със студентката Ивана Бобойчева. Двамата преспокойно влязоха във фоайето, повъртяха се там, побъбриха интимно и след това се запътиха към тоалетната.

Където влязоха заедно и отново излязоха заедно след известно време. Дали само са облекчавали нуждите си, или са се отдали на ласки, не е ясно, защото няма очевидци.

На излизане обаче Стоян Алексиев направи път на млада дама, която очевидно ги бе чакала да излязат и да си хване реда. Стоян и Ивана седнаха на осмия ред в театъра и изгледаха представлението. Както всички останали обикновени зрители.

След това излязоха и поеха в неизвестна посока. Направи впечатление обаче, че не повикаха такси на девойката, нито се разделиха за довиждане. Явно е, че актьорът продължава да поддържа връзка с младата си метреса. Въпреки целия резил, който предизвикаха снимките им през лятото.

Прокрадната се и съмнения, че бракът на Алексиев е отворен, тъй като в противен случай никоя нормална жена не би търпяла такова унижение и подигравка от половинката си.

Ето го бай Стоян, загледан по младата студентка

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар