Бомба: Синоптичката Нора Шопова искала да води новините гола! (взривяващи разкрития)

Бомба: Синоптичката Нора Шопова искала да води новините гола! (взривяващи разкрития)
Гласувайте за статията

Нора Шопова е най-обсъжданото лице от ефира към днешна дата!

Синоптичката Нора Шопова, която зае мястото на Деси Банова в ефира на Нова телевизия, буди огромен интерес. Правилото всяко чудо за три дни, явно при нея още не важи. Тъй като тя продължава да бъде най-одумваното лице от екрана.

Нора Шопова

Нора Шопова имала мераци да води голите новини по МСАТ, но не й се получило навремето

Разбира се, основната причина е, че всички я сравняват с Деси Банова. А някои дори подхвърлят, че двете си приличат чисто физически, от един типаж са.

Както знаем, Нора Шопова е следвала право, но впоследствие се насочва другаде. Тя прави шеметна кариера като модел като е дефилирала за редица от най-големите световни марки.

Любовта и мечтите за телевизията обаче си остават в нея още от детството, та до днес. Преди години Нора Шопова кандидатствала за водеща на новините. Но не какви да е новини, а голите новини по бившата телевизия МСАТ.

Тя имала лична среща с продуцента на формата Валентин Бинчев, който смяташе да върне голите новини на екран през 2012-та година. За жалост обаче нещо не се получи и мераците на Норчето останали неудовлетворени, пише вестник „Галерия“.

„Нора много харесваше тогавашната водеща на голите новини Наталия Каракулева, която придоби огромна слава покрай тях. Дори я поканиха да снима в Плейбой. Шопова се стремеше към същата телевизионна слава, но не й се получи“, разкриват източниците.

Е, днес пък й се отвори парашутът и ето, че стана синоптичка в Нова телевизия – макар и облечена.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар