Ти да видиш: Ваня Червенкова удари в земята Стефан Данаилов! (още подробности)

Ти да видиш: Ваня Червенкова удари в земята Стефан Данаилов! (още подробности)
Гласувайте за статията

Ваня Червенкова направо заби Ламбо в земята с продажбите си!

Бизнесдамата Ваня Червенкова удари в земята големият Стефан Данаилов. Не, двамата не са се срещнали в ръкопашен бой, а премериха силите си чрез… книги.

Ваня Червенкова

Ваня Червенкова разби книжния пазар, романът й чупи рекорди по продажба

Както знаем, Ваня Червенкова издаде биографичната си книга „Кодово име: Живот“. А малко след нея Ламбо пусна в продажба своята биография, наречена простичко „Романът на моя живот“.

Справка обаче показа, че книгата на Ваня е тази, която държи първенството по продажби. И е номер едно в класациите за най-продавана нехудожествена литература.

„Радвам се, че в днешни времена, когато сме залети със субкултура, аз разказвам за ценностни неща, които трябва да бъдат символ верую на всеки човек.

Още в първият месец на продажба, оглавих почти всички класации за най-продавана книга в България, за което съм благодарна на всички читатели“, сподели Ваня Червенкова, която определено се гордее с успеха си. А и как иначе…

Надали ще е пресилено ако кажем, че бизнесдамата гледа на творбата не просто като на роман, а като на свое дете. Защото тя е скрила в себе си всички най-ценни и съкровени истини от живота й.

„Книгата е палитра от емоции и чувства, които са превзели сърцето ми. В нея разказвам за успеха и паденията, за живота и за смъртта, за силата да се изправяш, за умението да побеждаваш. И поради това тя докосва всеки един читател.

Както я нарекоха „наръчник за оцеляване“, „требник“, „изповед за феминиски“, „библията на живота“… За мен не е изненада, че тя се продава с космическа скорост“, не скромничи излишно Ваня Червенкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар