Скандал:Павел на Преслава налетя на Жоро Бирмата! (Виж какво си причиниха двамата)

Скандал:Павел на Преслава налетя на Жоро Бирмата! (Виж какво си причиниха двамата)
Гласувайте за статията

Павел на Преслава за малко не се сбил яко с Жоро Бирмата!

Павел Лазаров стана гадже на Преслава и двамата са много щастливи. Бизнесменът и хитовата изпълнителка чакат и своето първо дете пез лятото. Скоро влюбените бяха на почивка в Тайланд, от където една от най-тиражираните изпълнителка не спираше да пуска снимки от екзотичното место.

Преслава

Павел на Преслава налетя на Жоро Бирмата

Все още гласовитката от Добрич не е обявила официално, че е бременна и затова спекулациите около това продължават да витаят.

Но изпълнителката успяла да се оплаче на новото си гадже от това, което й причинил Жоро Бирмата. Тя и пернишкия бизнесмен бяха заедно четири години, но накрая все пак се разделиха.

Връзката им бе епична, белязана с много събирания и раздели. Пословичната ревност и агресия на бизнесмена накара звездата на „Пайнер” да го напусне завинаги.

Преслава споделила на Павел как преди години двамата с тогавашното й гадже се сбили в дискотека на Слънчака. Тогава отново „виновна” се оказала болезнената ревност на Георги Станоев, по-известен като Жоро Бирмата. След това богаташа налетя да бие и колегата й Фики Стораро.

Грозната случка се разигра в столична дискотека, след раздаване на традиционните годишни награди на Планета ТВ. Тогава колегите танцуваха във въпросното заведение, а бесния Жоро Бирмата нахлу с гардовете си вътре. Той поискал сметка от Преслава защо танцува и флиртува с Фики. След което предизвика невероятно меле, като се сбиха със сина на Тони Стораро.

След тази случка Преслава категорично го напусна и реши да си  търси щастието другаде. Именно това накарало Павел да настръхне и да потърси сметка от Бирмата. Двамата се засекли през лятото на Слънчака, в нощно заведение. Последвали грозни думи, хули и заплахи. Все пак до юмручен бой не се стигнало, защото гардовете на дискотеката не позволили да се стигне до меле.

Докато Преслава чака своята първа рожба от Павел, Жоро Бирмата продължава с хаотичните си връзки. Той стана гадже с Алисия, но нещата около тях са все още с неустановен статут.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар