Алекс Богданска започва ударна и супер ефективна диета! (представи я нагледно пред всички – виж тук)

Алекс Богданска започва ударна и супер ефективна диета! (представи я нагледно пред всички – виж тук)
Гласувайте за статията

Алекс Богданска гарантира, че този режим е повече от чудесен!

Алекс Богданска или г-жа Петканова, каквато стана от Вип Брадър 2017, разкри плановете си за следващите десетина дни. А именно да започне ударна и супер ефективна диета. Или по-скоро режим и то великият режим на Петър Дънов.

Алекс Богданска

Чаровната и сладка Алекс Богданска започва за трета година да прави житния режим на Петър Дънов

Да, сигурно много от вас се сещат, че става дума за житния режим. Който е признат като невероятно полезен за тялото, душата и целия ни организъм. В клипче от новия си дом, половинката на Даниел Петканов разказа и обясни на приятелите и феновете си какво представлява този режим.

„Той трае 10 дни и е доста стриктен – могат да се ядат само по 100 грама жито, до 3 ябълки на ден, до 9 ореха и по 3 лъжици мед. Пие се обилно количество вода, поне по два литра.

Но забравете за традиционните удоволствия, с които разпускаме. Изключени са алкохолът, соковете, кафето, цигарите. В първите дни е възможно да ви боли глава, защото така тялото показва, че се изчиства и преминава в процес на трансформация“, обясни Алекс Богданска.

Тя стартира диетата си от втори февруари като ще бъде на нея точно десет дни. Прави я обаче за трети път и трета година, затова съветва останалите да я спазят колкото дни могат. Дори да са пет или шест, пак е много полезно за тялото.

Първия път Александра свалила 7 килограма, втората година 5 килограма. Тя обяснява, че всеки ще отслабне толкова, колкото токсини и шлаки е задържал в себе си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар