Париж в краката на Анджелина Джоли! (Виж къде успя да заведе и децата си)

Париж в краката на Анджелина Джоли! (Виж къде успя да заведе и децата си)
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли покори и Париж

Анджелина Джоли е цяла седмица в столицата на модата. Във френската столица тя е заедно с шестте си деца. Ослепителната красавица се срещна и с първата дама на Франция Бриджит Макрон. Преди да посети френската столица холивудската знаменитост бе в лагер за сирийски бежанци в Йордания.

Анджелина Джоли

Анджелина Джоли покори и Париж

Американската актриса има доста натоварен график. Въпреки това тя намери време да заведе наследниците си в Лувъра. Пропомняме, че Андежелина Джоли има шест деца, като само три от тях са биологични. Останалите са осиновени. А децата й са от брака й с холивудската звезда Брад Пит, с когото в момента са в развод.

Визитата на Анджелина Джоли със съпругата на президента Бриджит Макрон бе в Елисейския дворец. А инициативата на срещата е била на съпругата на Брад Пит.За височайшата среща с жената на президента звездата предпочете светлите цветове и дрехи с по-строги кройки, въпреки че Джоли е почитателка на тъмните и дори черни десени на облеклото си.

Анджелина Джоли наистина бе зашеметяваща на срещата с първата дама, твърдят очевидци. Холивудската актриса бе облечена в красива рокля в светъл цвят, сиво наметало, обувки и чанта в телесен цвят.
Двете дами са обсъдили проблемите за сирийските бежанци. 42-годишната американска актриса като майка и посланик на добра воля е загрижена за съдбата на бежанците от Сирия.

След като е в процес на развод със съпруга си Брад Пит, Анджелина Джоли се фокусира върху благотворителните си каузи и работата си, като на всяка среща по света води и децата си.
Анджелина ще има още една знакова среща в Париж. Тя ще бъде приета от генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг в щаб квартирата на Пакта. Двамата ще разговарят за превенцията на сексуалното насилие и закрилата на жените в конфликтните зони.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар