Скандал: Гери-Никол се подигра жестоко с Криско в Инстаграм! (виж какво написа)

Скандал: Гери-Никол се подигра жестоко с Криско в Инстаграм! (виж какво написа)
3 (60%) 1 vote

Гери-Никол пет пари не дава, че Криско я направи известна!

Гери-Никол става все по-самодоволна и нарцистична. Варненската принцеса демонстрира огромна увереност в себе си и самочувствие на звезда. Но не каква да е, а направо от световна величина. Макар да можем да поспорим по темата…

Гери-Никол

Гери-Никол се подигра публично с рапъра Криско, който я направи известна

Наскоро певицата мина всички граници като стигна дотам, че директно се подигра на Криско. Човекът, който пръв й подаде ръка и на практика я направи известна.

Припомняме, че общото им парче, дело на Кристиан Талев „Ела и си вземи“, беше първият хит и песен на Гери-Никол изобщо. Преди нея тя беше известна само като момичето, което напираше за победа в Х Фактор, но така и не я получи.

Тя дори не се представи сама във формата, а беше събрана в трио с още две момичета – популярната днес Тита и Мишел. Явно обаче Герито е забравила откъде е тръгнала и вече се смята за по-голяма от Криско.

Варненката с богат татко постна видео от свое участие в мрежата, където видимо личи, че не й стига въздухът. Но, да живее плейбекът!…Във видеото Гери-Никол пее прословутото „Ела и си вземи“, но този път сама.

Явно доста се е изкефила на соловото си изпълнение, тъй като под него написа: „No Need of @KriskoBeats to slay bitch“ – „Нямам нужда от Криско, за да убия кучката“.

На всичко отгоре Герито е тагнала хитмейкъра в поста си, за да не остане никакво съмнение, че той го е видял. И това ако не е наглост и отчаян опит за пиар, какво е, коментират потребители в мрежата.

Ето какво написа певицата в Инстаграм и тагна Криско

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар