Теодора Духовникова: На два пъти се разминах на косъм със смъртта! (Ето и цялата й изповед)

Теодора Духовникова: На два пъти се разминах на косъм със смъртта! (Ето и цялата й изповед)
Гласувайте за статията

Теодора на два пъти била на крачка от смъртта

Теодора Духовникова се разминала два пъти със смъртта. Красивата актриса била на косъм да отлети за отвъдното. Тя е благодарна на съдбата и на онази сила, която я спасила от най-лошото. Първият път се случило, когато била купон на яхта.

Теодора Духовникова

Теодора Духовникова била на два пъти очи в очи със смъртта

С плавателният съд плувала от Барселона до Ибиса. На разходката била поканена от испански филмов продуцент, като с нея били още девет души.

„Времето беше прекрасно, но изведнъж попаднахме в окото на бурята. Капитанът пусна сигнал за бедствие до службите, но те отказаха да ни се притекат на помощ.

Заради гръмотевиците не успяха да ни изпратят и хеликоптер. Вълнението беше адски силно. Стана ми много зле и помолих да ми дадат успокоителни. Но сбъркаха дозата и за малко да ме отровят.

Припаднала съм и съм се свестила чак на другия ден. Тогава вече бяхме стигнали до пристанището”, още си спомня с ужас за кошмарната случка актрисата.

Вторият път, когато Теодора Духовникова била на крачка от смъртта, станало след като катастрофирали с мъжа й Стефан.

„Бързахме да се приберем от Варна за София, че трябваше да играя в „Дон Жуан“. Но изведнъж колата се обърна, а аз не бях с колан. Потроших си гръбначния стълб.

Лекарите мислеха, че може да остана в инвалидна количка. За щастие съм голяма късметлийка – поставиха ми титанови щифтове на мястото на смачканите прешлени и напълно се възстанових“ – доволна е звездата от „Дървото на живота”.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар