От тази жена Емилия открадна Жорж Башур!(Виж коя е+много снимки)

0

Емилия призна, че новият й любовник е Жорж Башур

Емилия разкри, че вече има нов мъж в сърцето си. „Само като си помисля за него цялата се разтрепервам. Той е мъж на сто процента. Коко никога не ме постави на първо място. Докато Жорж е много романтичен, мил, не спира да ме обсипва с внимание”, разголи душата си Емилия пред Мон Дьо.

Оказа се, че новото гадже на хитовата изпълнителка е строителния предприемач и богаташа със според бизнес Жорж Башур. Арабинът, също като Коко Динев не е моногамен, а през кревата му са минали доста хубавици. За неговите завоевания също се носят легенди, въпреки че той не е бил на прицел пред камерите. Засега!

Докато за Коко Динев на Емилия се знае много, за жената, която певицата измести от сърцето и леглото на милионера не се знае почти нищо.

Емилия измести рускинята от Жорж Башур

Досега половинката на Жорж Башур беше обвита в тайнственост.Бившата жена на арабина се казва Екатерина и е родена в Москва. Блондинката е завършила Софийския университет и е ценител на лукса.

Разкошът и приказният живот си осигурявала благодарение на мъжа си.Бившата на Жорж Башур цени скъпите коли и луксозните дестинации. Докато е жена на милионера двамата са обикаляли и светските вечеринки.

Екатерина цени родната кухня и няма нищо против водката. А Емилия сподели, че двамата с Жорж се познавали и преди. Но по онова време и били заети с половинките си. Според клюката обаче звездата на „Пайнер” си е лягала със строителния предприемач още докато била официална половинка на Коко Динев.

След като разбрала, че Коко й сложил рога с колежката й Преслава, тя не се поколебала да му го върне с арабина, твърди друг упорит слух.

Скандалната информация нито отрекоха, нито потвърдиха Коко и Емилия.Днес обаче Жорж Башур вече официално се появява под ръка с Емииля. Поп фолк фурията измести рускинята от сърцето и леглото му. И се радва на обиколките из света, които богатото й гадже й осигурява.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.