Криско избухва с нов клип

Криско избухва с нов клип
Гласувайте за статията

Криско отново превзема класациите с нов мега хит!

Турнето си до Щатите Криско ще комбинира и със снимки за най-новия си сингъл. А зад плановете му за нов клип стоял именно съдружникът му в Adamand Records Кирил Киров – Кико. Който в момента го придружава зад океана и по принцип работи по всички клипове на звездата.

Истински фурор предизвика Криско по време на участията си в САЩ. Хитовият рапър стартира своята обиколка в страната на неограничените възможности на 27 януари от Чикаго. А спортният Escape Lounge бар, където се състоя и неговото първо участие, бе разпродаден буквално за секунди.

За да тушират истерията за билети, организаторите веднага обявиха нова дата. Вторият концерт в Чикаго ще зарадва още 300 души на 10 февруари, като цената на билетите е $35.

През февруари датите за концерти са планирани за 3 февруари в Атланта, на 9 февруари в Ню Йорк и на 11 февруари в Маями, където ще приключи и турнето на звездата в САЩ.

Лайфовете на звездата продължават около два часа, като Криско редовно завършва участията си с акапела на „Македонско девойче“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар