Среща на Джоли и Макрон

Среща на Джоли и Макрон
Гласувайте за статията

Среща на Джоли и Макрон, двете известни дами се срещнаха в Париж и обмениха мисли и освен това зарадваха феновете си с много снимки.

Двете известни дами се срещнаха на официална визита в столицата на Франция. Първата дама ан страната прие звездата Анджелина Джоли, в качеството й на представител на ООН. Джоли бе вдъхновена от посещението си и използва момента да отиде заедно с шестте си деца.

Както пишат и в изданието модното, светско списание – „Ева“,

актрисата и децата и посетиха Лувара, а след това харесваната от милиони Джоли се отправи на посещение в  магазина на Guerlain, за да оползотвори изцяло визитата си в един от старите и романтични европейски градове.

Актрисата посети Франция и бе приета от първата й дама

А иначе двете дами – Дриджит Макрон и Анджелина Джоли обсъждаха в кратка и ведра среща хуманитарните проекти и цели за годината на Анджелина. Фотографите им се радваха и се възползваха, за да направят множество снимки на известните жени.

Отново можем да отбележим, че Анджи напълно е излязла от депресията си с развода, защото видът й е невероятно и тя отново сияе с огромната си усмивка, за радост на множество фенове по света, добавяме и ни е от изданието за новини – „Клюки.Бг’.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар