Съдбата отмъсти за Кайли Миноуг

Съдбата отмъсти за Кайли Миноуг
Гласувайте за статията

Съдбата отмъсти за Кайли Миноуг, дребното и чаровно музикално величие в личен план е много силен и борбен човек.

Преживя тежко заболяване, мина през активно лечение и възстановяване, което никак не е лесно. Освен това преди около година се раздели скандално с доста по-младия и неизвестен Джошуа Сас.

Двойката стигна дори до годеж и Кайли беше щастлива, докато не започнаха слухове, че Джошуа си има и друга любов.

Както се пише и в изданието Ева, певицата прие тежко изневерите и сама се отйказа точно преди брака, но разочарованието й бе много силно.

Кайли очаква своята голяма любов

Затова пък без да го е искала, съдбата после й направи жест като причини на неверника същата неприятна ситуация, той бе зарязан буквално преди брака и това доста го засрами.

30-годишният актьор бързо преодоля раздялата с певицата и няколко седмици по-късно започна връзка с 29-годишната хубавица Хариет Колинс. Но тази връзка приключи с мъка за желания красавец.

Изненадващо за него Хариет се отказа да му остане вярна за винаги, според източници, той бил тежък характер и с времето я отделил от приятели, семейството, средата и затова накрая тя го зарязала. А всъщност никой от близките й не одобрявал тази любовна история, защото не харесвали отношението на Джошуа Сас.

И ние от „Клюки.Бг’ пожелаваме на светлокосата Кайли да открие най-накрая своята лична хармония и заслужен принц в живота й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар