За едно по-здравословно сутрешно събуждане

За едно по-здравословно сутрешно събуждане
5 (100%) 1 vote

За една по-здравословно сутрешно събуждане с любимото на мнозина горещо кафе. Не случайно е едно от най-продаваните неща, а истината е, че кафето има доста положителни стойности за организама ни, но прекалената употреба носи и рискове.

А сега ще споделим няколко лесни стъпки за ое по-вкусно и най-вече здравословно кофеиново питие. Започваме с канелата, щипка канела към кафето, освен аромат и вкус, добавя и полезни съставки – подобрява кръвното налягане, подпомага дейността на сърцето и баланса на кръвната захар.

Другата полезна съставка от подправките е кардамон, полезна, не толкова добре позната, но пък ценна. Подпомага храносмилането и метаболизма на тялото. Изключително важна подправка, цитират и в изданието за новини – „Лайфстайл“.

А вместо захар, може да подправим кафето си с кокосово масло, използва се за коригиране на теглото и се прилага и в диети често. Има хубав вкус.

Чаша кафе ни дава сили, вижте как

Накрая, малко необичайно, но можем да прибавим половин лъжичка масло, кафето става по-вкусно и хранително, интересен експеримент, който всеки може лесно да опита и дома си.

За всички нас, ценителите на кафето, препоръчваме да се опитат тези малки стъпки за една по-ароматна, полезна и чудесна чаша старт на деня, коментираме и в светската хроника на „Клюки.Бг“ също.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар