Сашо Кадиев разкри вцепеняваща истина за Деси Стоянова!

Сашо Кадиев разкри вцепеняваща истина за Деси Стоянова!
Гласувайте за статията

Сашо Кадиев проговори за отношенията си с Деси Стоянова!

Те са заедно от почти 6 години и вече са си напаснали перфектно. В началото обаче Сашо Кадиев и Деси Стоянова изобщо не са били идеалната екранна двойка, научи Kliuki.bg.

Сашо Кадиев и Деси Стоянова

Сашо Кадиев разкри истината за Деси Стоянова

Самият актьор и тв водещ признава това. Той разкри в интервю, че колежката му е била много критична към него и към целия проект „Преди обед“, не е вярвала, че ще оцелеят толкова дълго.

„Тя беше много предубедена. Не вярваше, че ще просъществуваме. Аз съм този, който наивно вярва и се ентусиазира и изобщо съм положителен. Деси е много критична.“ – разкрива Александър Кадиев.

Днес обаче Стоянова вече се е научила да му вярва и дори има добро мнение за него. Нещо, което в миналото не е било така.

„За толкова години много неща започнаха да се променят. Деси започна да се смее и дори да ме харесва.“ – разказа Сашо Кадиев по повод 6-тата годишнина на „Преди обед“.

Двамата вече са изградили перфектния тандем и това си личи в ефир. Затова предаването им има такъв голям рейтинг.

„Достатъчно различни сме, но сме като в хубавите бракове. Допълваме се, а вече дори не се караме. Беше ни дадено времето, за да извървим пътя. Ние просто се напаснахме вече.“ – споделя още синът на Катето Евро.

По думите му личи, че Деси Стоянова не е вярвала, че с него ще успее да направи сериозно предаване, защото той не е журналист, а актьор. Сашо обаче й е доказал, че става за телевизията.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар