Гаджето на Мария я унизи жестоко, след което тя го напусна!

Гаджето на Мария я унизи жестоко, след което тя го напусна!
Гласувайте за статията

Мария не успя да преглътне голямото унижение!

Поп-фолк фурията Мария получи голям удар от последното си гадже. То я унизи брутално, което коства и цялата й връзка.

Мария

Мария пак е сама

Въпросният мъж е снабдил любимата си с дрехи втора употреба. Той обаче не й ги доставил само за ежедневно ползване, но и за един от последните й видеоклипове, пише в. „Телеграф“.

Мара Отварачката носила тези дрехи доста пъти, преди да узнае, че те са били носени и от другиго. Когато разбрала, побесняла и напуснала гаджето си.

За нея това било знак колко държи въпросният мъж на нея. Щом му се свидело да й купи нови дрешки, за певицата двамата нямали бъдеще.

Тези дрехи обаче може да не били чисто нови, но за сметка на това били маркови. Те били изключително качествени, но това не трогнало особено Мария.

Гаджето й се сдобил с тях чрез връзки. Затова смятал, че жестът към Мара е голям, но уви, останал изненадан.

Фолк дивата, която през есента наблюдавахме във „ВИП Брадър“, винаги е държала на материалните неща. Неслучайно голямата й мъка от развода с Християн Гущеров не беше от любов, а заради загубеното жилище и автомобил.

Затова не е чудно, че е реагирала така остро на дрехите втора употреба. Все пак Мария иска всичко да й е ново и именно по това счита, че се познава кой има класа и кой – не.

Така миньончето на родната чалга отново се озова сама. Тя пак е в преследване на истинското щастие, което за нея се изразява в материалните глезотии.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Гаджето на Мария я унизи жестоко, след което тя го напусна!”

  1. зрител

    февр. 06. 2018

    На такава жена с няколко брака ,и преминала през креватите на стотици мъже ,човекът е преценил че дрехи втора употреба,за такава мизерница са достатъчни .

  2. слушател

    февр. 09. 2018

    до колкото знам сега я ш_ба Иванн Гочев,който ш_баше Светлана Василева.Тези разпоретини си менкат мъжете и се надцакват кой щ им дава повече пари

Добавете коментар