Димитър Рачков отказва да прости на Мария Игнатова: Актьорът вече открито ненавижда бившата си

Димитър Рачков отказва да прости на Мария Игнатова: Актьорът вече открито ненавижда бившата си
Гласувайте за статията

Димитър Рачков е направо бесен на Мария и не иска да я погледне!

Някои раздели остават завинаги конфликтни. Такъв е случаят с Димитър Рачков и Мария Игнатова, които в момента просто се ненавиждат.

Димитър Рачков и Мария Игнатова

Димитър Рачков все още е ядосан и обиден на Мария Игнатова

Митко е този, който повече опъва камшика на омразата помежду им. Той така и не може да преодолее всичко, което колежката му му е сторила, пише в. „Таблоид“.

Говори се, че Мария е започнала връзката си с Енчо Керязов преди да приключи тази с Димитър Рачков. Последният узнал и много се обидил.

Въпреки че Митко и Мария имали проблеми още преди това, комикът не вярвал, че тя ще му изневери. Когато разбрал, се засегнал жестоко и тогава помежду им всичко рухнало окончателно.

Има слухове, че преди няколко месеца Игнатова се опитала да се върне в леглото на бившия си приятел. Това се случило малко след раздялата й с Енчо, когато осъзнала, че върви към 40-те в самота.

Рачков обаче категорично отказал да прости на актрисата. Той й затръшнал вратата по безапелационен начин, демонстрирайки гордост.

Въпреки че се води като заклет женкар и обичащ да флиртува мъж, Димитър Рачков нито веднъж не е изневерявал на Мария по време на връзката им. Затова очаквал същата отдаденост и от нейна страна, но уви.

Двамата бяха заедно почти едно десетилетие. Това е страшно много време, за което успяха да постигнат съвършената любов, но не и завинаги.

Към момента и той, и тя са сами. Чакат да се появи новата любов в живота им, но въпросът е кога ще се случи това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар