Константин Трендафилов претвори на живо своя „Кекс“: Дара се скъса да охка и пъшка в пробната на мол!

Константин Трендафилов претвори на живо своя „Кекс“: Дара се скъса да охка и пъшка в пробната на мол!
5 (100%) 1 vote

Дара и Константин Трендафилов направиха нещо доста дръзко!

Певицата Дара и гаджето й Константин Трендафилов се наслаждават на една доста щура връзка. Двамата са заедно от няколко месеца, но очевидно вече им е писнало да правят секс вкъщи и затова са приблегнали до обществено място.

Дара и Коцето

Дара и Константин го направиха в пробната на мол

Това място е било столичен мол, където поп дивата и поетът са се отдали на интимни ласки в пробната на един от магазините за дрехи, пише в. „Таблоид“. Случката е от миналата седмица, но продължава да се обсъжда от продавачките и клиентите, които са станали неволни свидетели на всичко.

Двамата влезли във въпросния магазин, грабнали една дрешка за прикритие и веднага се усамотили в пробната. От там започнали да се чуват шокиращи звуци, които стъписали всички присъстващи.

„Започна се едно охкане, пъшкане, по стените, все едно колят агне.” – разказа един от шокираните служители. – „Според мен, малко преиграваха с изпълнението, може и да не са правили наистина секс, а да са симулирали, за да направят впечатление. Момчето даже издаваше някакви възгласи на немски като от порнофилм.”

Дарина Йотова отдавна се води като доста провокативна дама. За нея няма задръжки и тя го показа още по време на „Х Фактор“.

Константин Трендафилов пък явно е искал да претвори сюжета на големия си хит „Кекс“. В него непрекъснато се намеква за секс, макар да не се заявява направо.

Коцето и Дара са лудо влюбени от лятото. Макар да имаха някои проблеми, те още са заедно и се наслаждават на една доста щура любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Константин Трендафилов претвори на живо своя „Кекс“: Дара се скъса да охка и пъшка в пробната на мол!”

  1. Някой си

    февр. 07. 2018

    Ако искате напишете че е и бременна.. То аман вече от ваще простотии!

Добавете коментар