Известни българи потънаха в скръб за Стефан Шарлопов, смъртта му е повече от шокираща!

Известни българи потънаха в скръб за Стефан Шарлопов, смъртта му е повече от шокираща!
Гласувайте за статията

Стефан Шарлопов остави много хора да страдат за него!

Шокиращата смърт на Стефан Шарлопов предизвика вълна от коментари в интернет. Десетки българи изразиха скръбта си в социалната мрежа, видяхме от Kliuki.bg.

Стефан Шарлопов

Стефан Шарлопов вече го няма, всички са шокирани

Сред тях са плеймейтки, министри, кметове, журналисти, певици и др. Всички са шокирани от случилото се, тъй като бизнесменът не е боледувал от нищо през последните години.

Смея да кажа, че познавах този човек! Усмихнат и работещ мъж, грижовен баща и бизнесмен! Широко скроена душа…винаги да помогне…“ – написа Златка Димитрова на страницата си.

Журналистът на Нова ТВ Мариян Станков – Мон Дьо пък сподели снимка на Стефан Шарлопов, над която написа да почива в мир.

Певицата Александра Макенджиева, която се прочу с „Х Фактор“, написа „Боже, не мога да повярвам!!! Почивай в мир!!!“.

Министърът на туризма Николина Ангелкова също не остана безучастна към трагедията. Тя написа:

„Разделяме се с човек, отдал много идеи и сили за устойчивото развитие на българския туризъм и СПА индустрията. Аз и моят екип губим не само прекрасен партньор и приятел, но и един от най-сериозните предприемачи и инвеститори в отрасъла, се посочва в съболезнователните адреси. Името на Стефан Шарлопов ще остане завинаги свързано с демократичните ценности и е пример за неговите колеги с големия му патриотизъм и непримирим бизнес дух. Като собственик на компанията „Шарлопов груп“ и председател на Управителния съвет на Българския съюз по балнеология и СПА туризъм Стефан работи неуморимо за високото качество на туристическите услуги в страната и превръщането й в конкурентна дестинация.“

Гала, Николай Бареков, кметът на Смолян и още много други също изразиха своите съболезнования. Драмата е огромна, защото смъртта дойде абсолютно неочаквано.

Стефан Шарлопов е издъхнал в съня си снощи. Той си отиде от този свят на едва 55 г.

Екипът на Kliuki.bg изразява дълбоките си съболезнования към всички близки на починалия!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар